Completati formularul de mai jos si veti primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp. Astfel veti avea acces la ofertele tuturor companiilor care conteaza pe piata asigurarilor din Romania.
Date Personale
  1. (obligatoriu)
  2. (obligatoriu)
  3. (obligatoriu)
  4. (adresa de email valida)
  5. (obligatoriu)
  6. (obligatoriu)
  7. (obligatoriu)
  8. (obligatoriu)
 

Calatorie

Vrei sa te bucuri de vacanta.

Ai planificat vacanta pana la ultimele detalii dar totul se poate da peste cap in cateva secunde. O insolatie sau o simpla indigestie te pot lasa fara o parte din banii de distracatie. De ce sa risti? Nu stii ce se poate intampla Ai nevoie de o asigurare de vacanta pentru ca nu te poti proteja impotriva tuturor problemelor care pot aparea intr-o calatorie în afara tarii. Protectie financiara Fie ca te imbolnavesti sau suferi un accident, asigurarea de vacanta iti acopera cheltuielile cu ingrijirea medicala. Asigurarea este ieftina Pretul asigurarii este foarte mic comparativ cu costurile ingrijirii medicale în strainatate.


Cere oferta

Vrei sa te bucuri de vacanta
Ai planificat vacanta pana la ultimele detalii dar totul se poate da peste cap in cateva secunde.
O insolatie sau o simpla indigestie te pot lasa fara o parte din banii de distracatie. De ce sa risti?

Nu stii ce se poate intampla
Ai nevoie de o asigurare de vacanta pentru ca nu te poti proteja impotriva tuturor problemelor care pot aparea intr-o calatorie în afara tarii.


Protectie financiara
Fie ca te imbolnavesti sau suferi un accident, asigurarea de vacanta iti acopera cheltuielile cu ingrijirea medicala.

Asigurarea este ieftina
Pretul asigurarii este foarte mic comparativ cu costurile ingrijirii medicale în strainatate.


Parteneri

Serviciile incluse in www.rca-market.ro sunt oferite in parteneriat MILLENIUM INSURANCE BROKER SA, companie de brokeraj in asigurari autorizata conform Legii 32/2000, in baza avizului nr. 96/18.12.2001 emis de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.