Despre noi

RCA-Market.ro este o platforma online autorizata si conceputa in parteneriat MILLENNIUM INSURANCE BROKER SA.
Pe site-ul nostru  puteti sa obtineti cotatii  excelente si calcutatii pentru toate tipurile de asigurari, de la toate companiile de asigurari din Romania.
Ne dorim insa, si va dorim, sa nu va opriti la stadiul de a cauta oferte pentru a face comparatii pentru ca, noi echipa RCA-Market.ro negociem in numele dvs. cu societatile de asigurare, ajutandu-va sa obtineti conditii cat mai bune pentru contractul de asigurare, care sa va acopere toate nevoile si cu un pret competitiv.

 

In vreme ce compania de asigurari prezinta doar produsele ei de asigurare,noi ca broker de asigurari va putem  prezenta o multitudine de oferte, atragandu-va atentia asupra avantajelor, respectiv asupra dezavantajelor fiecarei polite de asigurare.
Prin acest instrument, ne propunem asigurarea unor servicii prompte si de calitate, avand punctul de lucru principal in Bucuresti.
Oferim servicii de consultanta in asigurari rca, casco, locuinte, fiecare polita fiind personalizata pentru fiecare dintre persoanele care apeleaza la noi.

Tipuri de Asigurari:

asigurare RCA (raspundere civila auto)
asigurare CASCO (asigurare facultativa a autovehiculelor)
• asigurari de bunuri;
asigurari de locuinte;
• asigurari obligatorii de locuinte;
• asigurari de raspundere civila profesionala;
asigurari medicale de calatorie;
• CMR, cargo;

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie si suntem convinsi ca impreuna vom gasi cea mai avantajoasa oferta adaptata solicitarilor dumneavoastra.


Parteneri

Serviciile incluse in www.rca-market.ro sunt oferite in parteneriat MILLENIUM INSURANCE BROKER SA, companie de brokeraj in asigurari autorizata conform Legii 32/2000, in baza avizului nr. 96/18.12.2001 emis de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.